Създаване на Бъдеще, Основано на Здраве и Вкус

Мисията ни!

В основата на “Енергия от Ядки” е стремежът ни да ви предложим продукти, които са не само изключително вкусни, но и полезни. Нашите тахани са 100% смляна ядка, без добавени мазнини, Маслата ни са иновативен подход и оригиналност,  а кремовете ни предлагат богат вкус на ядки и са отлична алтернатива на течния шоколад. Всичко това е възможно благодарение на нашия ангажимент към използването на единствено натурални съставки, без изкуствени добавки.
Каним ви да разгледате нашата страница ‘За нас’, където ще научите повече за историята на фирмата, нашите ценности и прозрачността в производството.
Заповядайте в света на ‘Енергия от Ядки’.

SINCE681
Над три десетилетия иновации, качество и доверие!

Историята зад Вкуса

От началото през 1991 г. до днешния ден, ние сме ангажирани да предоставяме на клиентите си най-висококачествени продукти от ядки. Разгледайте нашата времева линия и научете повече за ключовите моменти, които ни превърнаха във водеща марка в индустрията.

1991
Скромни Средства, Голяма Визия

Първата Глава: 1991 година

През 1991 г. фирмата 'Валнутс' стъпва на пазара с активностите по изкупуване и продажба на фъстъци на едро. Началната ни фокусна точка са хисарската област и градовете Бургас, Търново, Русе, Шумен и др. До 1999 г. сме вече собственици на 40 декара фъстъчени насаждения в Черничево, които произвеждат 8-10 тона годишно

2002
Технологичен Напредък

Създаване на Устойчив Растеж

През 2002 г. , ние правим първите си стъпки в областта на преработката на ядки като започваме с печене и белене на фъстъци и инвестираме в нова техника. През 2003 г., купуваме стар цех и започваме ремонт, който завършва през 2004 г. Проектът приключва успешно през 2004 г., като ни предоставя допълнително пространство и възможности за разширение на дейността

2008
Предизвикателства и Възможности

Преодоляване на Кризата

През 2008 г. световната финансова криза ни стимулира да бъдем още по-креативни. Ние създадохме нов продукт - Фъстъчен Крокан и разширихме партньорствата си в сектора на сладкарските изделия. Този момент стана повратен за нас, подчертавайки нашата устойчивост и способност да се адаптираме.

2012
Иновации и Развитие

Нови Хоризонти

Между 2012 и 2015 г., нашата фирма премина през период на интензивен растеж и развитие. Вложихме в нова производствена линия, оборудвана с модерни машини за смилане на ядки. Освен това разширихме нашата производствена база и обогатихме асортимента си с добавянето на тахани. Всичко това ни вдъхнови да продължим да търсим нови възможности за разширение и усъвършенстване.

2016
От Идея до Реалност

Енергия от Ядки

През 2016 г., започнахме серия от проби и тестове за разработване на нови кремове от ядки. Успехът ни води до следващата голяма стъпка в 2017 г. - патентоването на нашата нова марка 'Енергия от Ядки'. Отбелязахме този момент с участие в първата си изложба на Бирен фест в Пловдив, където срещнахме голям интерес към нашите продукти.

СЕГА
Всеки Ден е Стъпка към Успеха

Благодарение на Вас

От 2017 до 2022 г., нашата присъствие на изложения и фестивали се разширява не само в България, но и на международно ниво. Участваме в събития в ключови градове като Пловдив, София, Бургас, Варна, и дори в международни дестинации като Франция, Дубай и Гърция. Тези изложения ни дават възможност да се свържем с нашите клиенти и да разберем техните нужди. Благодарим на всички наши клиенти, които непрекъснато ни подкрепят и ценят нашата работа. Вашата подкрепа е това, което ни мотивира да се стремим към още по-големи иновации и оригинални решения в бъдеще.

Прозрачност и Прецизност в Производството

Нашата Формула за Успех

С нашите модерни и прозрачни методи, ние ви каним да следите пътя на всяка ядка - от избора и изпичането до смилянето и дистрибуцията. Хигиената и качеството не са просто приоритети; те са нашата мисия. И когато отворите буркан от нашите продукти, ще усетите не само вкуса и аромата, но и страстта и прецизността, които влагаме във всяка стъпка. Добре дошли в нашия свят, където вие сте ключът към нашата изключителност

1.

Качество, което се усеща във всяка ядка

Избираме само най-качествените ядки и семена от различни краища на света. Внимателният ни подбор осигурява, че всяка ядка и семе в нашите тахани, кремове и масла са неповторими и незаменими.

2.

Точната mемпература за Перфектен Вкус

Изпичането на ядките се извършва на специално подбрана температура, която не само премахва всякаква нежелана влага, но и запазва повечето важни хранителни вещества и аромати.

3.

Технология и Традиция в Едно

С помощта на нашата модерна линия за пастиране, смиламе 100% от семената и ядките, без добавяне на допълнителни мазнини. Технологията ни позволява да регулираме финността до 30 микрона, за оптимално усвояване на хранителните вещества.

4.

Достъпни Навсякъде, За Всеки

Нашите продукти са налични в био и здравословни магазини, както и в големите търговски вериги, с които сме партньори. Разбира се, може да поръчате и онлайн през нашия уебсайт. Виж най-близките обекти до теб ТУК

Пускане на видеото
От Полето до Производството:

Пътят на Нашите Ядки

В този клип ще видите как ядките пристигат в нашите съоръжения и преминават през първите етапи на преработка. От белене до смиляне, всяка стъпка е изпълнена с грижа и прецизност, за да гарантираме най-високо качество на продуктите, които стигат до вас.

Пускане на видеото
От нас до Вашия Дом:

Финалните Стъпки

Този клип ви отвежда през завършващите етапи на нашата производствена линия. Наблюдавайте как ядките се мелят до перфектна консистенция, изсипват се в бурканчета и получават своят етикет. Всичко това се извършва със същата степен на внимание и качество, за да може вие да се насладите на най-доброто, което можем да предложим

XTEMOS ELEMENT

OUR TEAM PLAYERS ALTERNATIVE

Show our company's members

John Doe

CEO, co-founder
At elementum leo a porttitor aliquam amet scelerisque ut condimentum vestibulum parturient scelerisque.

John Doe

CEO, co-founder
At elementum leo a porttitor aliquam amet scelerisque ut condimentum vestibulum parturient scelerisque.

John Doe

CEO, co-founder
At elementum leo a porttitor aliquam amet scelerisque ut condimentum vestibulum parturient scelerisque.