Домашни бонбони, лешников тахан, лешникова мока, бонбони, сурови бонбони

Домашни бонбони с лешников тахан и кокос

Съставки:

– 150 гр лешници⁣
– 150 гр черен шоколад 70%⁣
– 150 гр кокосово мляко⁣⁣
– 180 гр лешников тахан⁣
– 1 ч.л. инстантно кафе
– 2 с.л. кафява захар/кокосова захар
– 1 пакетче ванилия

Начин на приготвяне: 

1️⃣ Начупваме шоколада и го разтапяме на водна баня!
2️⃣Загравяме млякото и в него разтваряме кафето. Добавяме млякото постепенно към разтопения шоколад!⁣
3️⃣Добавяме захарта, а след това и лешниковия тахан и малко ванилия
4️⃣Оставяме сместа в хладилника за 1 нощ, след това оформяме топчетата, като в центъра на всяко поставяме цял лешник и окрасяваме като овалваме всяко топче в натрошени лешници!

? Про-съвет: Можете да топнете някои от бонбоните в разтопен шоколад!

Благодарим на Рали за вкусното предложение!
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download lenevo firmware
Premium WordPress Themes Download
lynda course free download