[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”2714″ img_size=”750×600″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Лешниково брауни!

Съставки:

4 яйца
250 гр. кафява захар
100 гр. черен шоколад
100 гр. масло
100 гр. брашно
10гр. Бакпулвер 50гр.
50 гр. какао
50гр. сурови лешници
3 с.л ЛЕШНИКОВ КРЕМ С КАКАО

Начин на приготвяне:

  1. Разтопяваме маслото , шоколада и лешниковия крем на водна баня. Разбърквайте до пълно разтопяване.
  2. Разбийте яйцата със захарта до получаване на пищна пяна.
  3. Прибавете шоколадовата смес плавно към яйцата и разбийте.
  4. Брашното се пресява заедно с бакпулвера. И се добавя какаото на прах.
  5. Всички продукти се смесват в дълбока купа и се разбъркват добре.
  6. Готовата смес си изсипва в застлана с хартия за печене форма.
  7. Лешниците се слагат отгоре.
  8. Браунито се пече 25 минути на предварително загрята на 180 градуса фурна.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]