Лешниково брауни!
Съставки:
4 яйца
250 гр. кафява захар
100 гр. черен шоколад
100 гр. масло
100 гр. брашно
10гр. Бакпулвер 50гр.
50 гр. какао
50гр. сурови лешници
3 с.л ЛЕШНИКОВ КРЕМ С КАКАО
Начин на приготвяне:
- Разтопяваме маслото , шоколада и лешниковия крем на водна баня. Разбърквайте до пълно разтопяване.
- Разбийте яйцата със захарта до получаване на пищна пяна.
- Прибавете шоколадовата смес плавно към яйцата и разбийте.
- Брашното се пресява заедно с бакпулвера. И се добавя какаото на прах.
- Всички продукти се смесват в дълбока купа и се разбъркват добре.
- Готовата смес си изсипва в застлана с хартия за печене форма.
- Лешниците се слагат отгоре.
- Браунито се пече 25 минути на предварително загрята на 180 градуса фурна.