Оризовки с Лешникова мока Енергия от ядки тахан

Сладка кула от оризовки с лешникова Мока

Всички знаем колко добра комбинация са оризовките с тахан или фъстъчено масло! Освен като енергична закуска по време на поход в планината, eat.healthy.bg  ни дава още една интересна, оригинална и лесна рецепта!

Съставки:

  • 5 оризовки
    3 с.л. с връх ЛЕШНИКОВА МОКА
    1 с.л. кокосово масло
    шепа натрошени печени лешнициНачин на приготвяне: 

1️⃣Лешниковата мока се разтопява заедно с кокосовото масло на водна баня.
2️⃣Към тях се добавят натрошени лешници
3️⃣Прави се кула като се редуват оризовки и лешников слой. На всеки слой се слагат 2 с.л. от разтопената лешникова мока.
4️⃣Поръсва се натрошени лешници докато е още топъл крема.
5️⃣Оставя се да се охлади във фризер за 10-15 мин. 
6️⃣Консумира се веднага след това! Може да съхраните в хладилник, но не повече от 1-2 часа. След това оризовките няма да са хрупкави.

Про-съвет: Камбинирайте един ред с лешникова МОКА един ред с КОКО бадем!

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
free online course
download xiomi firmware
Download WordPress Themes
free online course