Сурови барчета с маскарпоне и крем шамфъстък
Съставки:
Първи слой
- 150гр овесено брашно
- 150гр бадемово брашно
- 85гр сироп от агаве/мед
- 30гр разтопено какаово или кокосово масло
- 2с.л. ядково мляко
Втори слой
- 250гр маскарпоне
- 150гр Шамфъстък крем
Начин на приготвяне:
1️⃣Смесваме всички продукти за първи слой,разпределяме във форма по избор и охлаждаме за поне 30 минути.
2️⃣Докато охлаждаме първата смес, разбъркваме в купа маскарпонето и крема от шамфъстък до хомогенност.
3️⃣Разпределяме върху вече охладения слой и покриваме с фолио.
4️⃣Охлаждаме за през нощта и вече имаме готов десерт.
Благодарим на Ина за тази рецепта!