Сурови мъфини – кошнички с фъстъчено масло
Съставки:
Първи слой
- 100 гр лешниково брашно
- 100 гр бадемово брашно
- 60 гр фъстъчено масло
- 60 гр сироп от агаве/ мед
Втори слой
- 140 гр пасирани банани
- 100 гр разтопен черен шоколад
Начин на приготвяне:
1️⃣Смесваме добре всички съставки и разпределяме във форми за мъфини. Охлаждаме поне 30 мин.
2️⃣Добавяме бавно шоколада към пасираните банани, като разбъркваме енергично, за да не стане шоколада на бучки.
3️⃣Разпределяме сместа към вече охладената основа и отново връщаме в хладилника за поне още час.
Благодарим на Ина за вкусното предложение!