Чийзкейк с кокосов крем 

Съставки:
За блата:
200 гр. орехово брашно
100 гр. бадемово брашно
30 гр. кокосово брашно
50 гр. краве масло
2 с.л. стевия на прах или др. подсладител по избор
1 с.л. ванилия екстракт
4-5 с.л. орехово масло (това е по избор)
към 30 – 40 мл. бадемово мляко
щипка сол

За крема:
250 гр. крема сирене
250 гр. заквасена сметана
2 -3 с.л. стевия на прах или др. подсладител по избор
едно бурканче крем КОКО бадем
1 с.л. ванилия екстракт
може да добавите и пакетче желатин или 1 с.л. агар агар разредена в малко вода
щипка сол 

За декорацията:
кашу към 20 – 30 гр.
кокосов чипс към 10 гр.
глазура от заквасена сметана и 2 с.л. крем лешнокова мока

Начин на приготвяне: 

1️⃣В купа смесете всички сухи съставки – орехово и бадемово брашно, кокосово брашно, сол и стевията на прах (или др. подсладител по избор).
2️⃣Добавяте разтопеното краве масло, орехово масло и екстракт ванилия. Разбърквате всичко добре. Добавяте бадемовото мляко постепенно. Сместа ви трябва да стане като на трохи.
3️⃣В подходяща тава, най-добре да е с падащо дъно, поставете хартия за печене. Изсипете сместа и разпределете равномернно по дъното. Приберете блата във фризер за 20 мин.
4️⃣В друга купа  – разбийте с миксер  крема сиренето заедно със заквасената сметана. Добавете есенция ванилия, щипка сол и стевията на прах  (или др. подсладител по избор). Аз добавих и малко разбита течна сметана, за да стане крема по-пухкав и по-плътен. Добавете си и желатин или агар агар (желираща добавка). Това е по ваше желание, аз не добавях.
5️⃣Добавете  и крема КОКО бадем и разбъркайте с миксер или шпатула, но не прекалено енергично. Проверявайте как ви е на сладост! 
6️⃣Извадете блата от фризера и изсипете крема отгоре. Разпределете го равномернно. Поставете чийзкейка в хладилник за 24 ч. най-добре. Покрайте го добре! Препоръчително е да стяга повече време, защото това е чийзкейк без печене!
✔️На следващият ден аз декорирах с нарязано кашу, любимият ми кокосов чипс и глазура от заквасена сметана + добавени 2 с.л. от прекрасният крем – лешникова мока!

Благодарим на Nelly за вкусното предложение!