Торта, кафе, мока, лешников крем, течен шоколад

Сладоледена торта Лешникова МОКА

Съставки:

За блата:⁣
– 100 г лешници⁣
– 100 г фурми⁣
– 10 г какао⁣
– 25 г кокосово масло⁣

За крема:⁣
– 2 банана⁣
– 50 г крем лешникова мока
– 50 мл вода + 2 ч.л. разтворимо кафе (може да се пропусне)⁣
– 25 г какаово масло


Начин на приготвяне: 

За блата:⁣
1️⃣Блендирате лешниците в блендер и ги изсипвате в купа.⁣
2️⃣Блендирате фурмите и ги прибавяте заедно с останалите продукти към лешниците.⁣
3️⃣Разбърквате добре и получената смес разпределяте върху хартия за печене в тавичка с падащо дъно.⁣
4️⃣Оставяте блата във фризера. ⁣
.⁣
За крема:⁣
1️⃣Намачквате бананите в купа.⁣
2️⃣Разтваряте кафето във водата и го добавяте към бананите.⁣
3️⃣Прибавяте останалите продукти и разбърквате добре.⁣
4️⃣Изваждате блата от фризера, изсипвате крема и отново връщате във фризера за няколко часа докато стегне. ⁣
5️⃣Декорирате с продкти по избор и тортата е готова! ❤⁣
.⁣
❗Съхранявайте тортата във фризера и я консумирайте малко след изваждане❗⁣✅Общо 6 парченца.

Про-съвет: Декорирайте със свежи плодове и хапвайте с приятна компания!

Благодарим на Йони за вкусното предложение!
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free
download mobile firmware
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=