Близалки-бонбони Шоко лешник
Съставки:
- 80 гр овесени ядки
- 30 гр лешници
- 35 гр Шоко лешник
- 30 гр какао
- 20 гр кокосово масло
- 50 гр мед
- 90 гр шоколад
Начин на приготвяне:
1️⃣Блендираме овесените ядки и лешниците
2️⃣Смесваме всички продукти без шоколада и разбъркваме добре.
3️⃣От получената смес оформяме топчета, забиваме по една пръчица в средата и ги оставяме във фризера.
4️⃣След като близалките стегнат, потапяме всяка една от тях в разтопения вече шоколад на водна баня.
5️⃣Декорираме по избор и оставяме шоколада да да стегне. След което нашите близалки са готови.
Благодарим на Йони за вкусното предложение!