Вашият избор има значение,

с любов към спорта

Желанието ни да подкрепяме и помагаме на  българските спортисти е основополагаща цел още от самото начало на марката! Това е и причината да сме Енергия от ядки
Във Валнутс сме убедени, че спортът е не просто активност, но и  начин на живот. В кампанията ни ”С любов към спорта”, искаме да Ви направим съпричастни и с избора си да допринесете за нещо по-голямо! 
Ние заделяме 10% от всяка покупка, като сумата отива към Български млади таланти и клубове.
Така не само си набавяте качествена и силна храна, но и ставате двигател на промяната в българския спорт. 

От Всички Нас Зависи Бъдещето на Спорта

Вие купувате ние даряваме

В кампанията ни 'С Любов Към Спорта', вие сте част от нещо голямо с минимални усилия. Процесът е лесен, но въздействието е значително. Само две стъпки ви делят от това да помогнете в развитието на младите спортисти от България. Изберете продукти и завършете поръчката! Гласувайки в анкетата ни изберете кой ще бъде следващият участник в кампанията и следете как вашата подкрепа променя бъдещето на спорта в България.

1.

Вашият Избор, Нашата Мисия

Избирайки Енергия от ядки, вие не просто правите интелигентен избор за своето здраве. Вие ставате ключов играч в нашата колективна мисия да подкрепим и насърчим младите спортисти в България.
Доверявайки ни се, ние ви гарантираме, че вашият избор има значение! Участниците в кампанията ще се сменят на всеки три месеца!

2.

Подкрепа с Всяка Покупка

След като сте завършили поръчката си, ние се грижим за останалото. Събираме 10% от стойността на вашата покупка и ги насочваме към избрания за кампанията спортист.
А най-хубавото? Можете да гласувате и кой да бъде седващият шампион в " С Любов към Спорта"!
Следите как дарението ви помага! За последни новини и
актуална информация, следете ни в социалните мрежи!

Вие сте част от всичко това!

Спортни Събития, които Сме Подкрепили

От младежки футболни турнири до плувни маратони, ние сме там, за да дадем нашата подкрепа и да насърчим младите таланти. Разгледайте галерията ни, за да видите как вашият избор на продукти допринася за развитието на спорта в България.

Подкрепете Любимия Си Клуб или Вид Спорт

Вашият Избор Има Значение!

Когато става въпрос за спорт, всеки има своя страст и предпочитания. Ние ви даваме възможността да направите разлика, като подкрепите любимия си клуб или вид спорт. Вашата подкрепа е ключова за развитието на младите таланти и за създаването на по-добро бъдеще за спорта в България.

Волейбол

 Подкрепете развитието на волейбола и откриването на нови таланти.

Мотокрос

Станете част от емоционните моменти на мотокрос пистата и подкрепете младите състезатели.

Футбол

Помогнете на младите футболисти да постигнат своите мечти и да се развиват.

Художествена Гимнастика

Подкрепете грацията и таланта на младите гимнастички.

Колоездене

Бъдете част от уникалните спортни предизвикателства, като 24-часовия маратон на Велоклуб "Крива спица".

Плуване

Подкрепете младите плувци в техния път към успех и участие в международни събития.

Бойни Изкуства

Инвестирайте в развитието на бойните изкуства и откриването на нови звезди.

Тенис

Подкрепете младите тенисисти, които се стремят към високи спортни постижения.
Представяме Ви нашият млад шампион

от кампанията С любов към спорта!

Милко Кочев - Езда
и неговият верен другар карино


Познаваме го, като един от най-усърдните и посветени млади спортисти в конния спорт. Неговата страст към конния спорт се заражда от ранна детска възраст, когато започва да посещава конната база и там открива своята любов към конете и състезанията.

Вече 10 години, той тренира неуморно в Клуб по конен спорт „Пълдин“, където под ръководството на своя треньор прекарва по 5-6 часа на ден в тренировки. Благодарение на своята упоритост и отдаденост, той е постигнал значителни успехи, включително Балкански шампион в Истанбул и многократен шампион на България за деца и юноши.

Неговите амбиции не спират дотук. Той мечтае да стане Държавен шампион, Балкански шампион и Европейски шампион за мъже.

Любовта към спорта е неговият основен двигател, който му помага да преодолява трудностите и да продължава напред, дори в най-трудните моменти.

Нека заедно подкрепим нашия млад шампион и му помогнем да постигне своите спортни мечти! 

Пзаарувайки през сайта ни в периода от 01.07 до 30.09.2024г.  вие участвате в кампанията "С любов към спорта" и допринасяте  за неговия успех. 

Подкрепете Бъдещето на Спорта

Станете Част от Промяната!

Избирайки тахани, масла и кремове "Енергия от ядки" не само залагате на добра храна и качество, но също така помагате за развитието на млади спортни таланти в България. Благодарим ви, че сте част от каузата ни!

Всичко, което трябва да знаете

Често задавани въпроси

Кампанията “С Любов към спорта” е благотворителна инициатива, която цели да подкрепи млади спортни таланти. 10% от всяка покупка на нашия сайт (без ДДС) ще бъде дарена за подпомагане на младежи спортисти.

Пазарувайки през сайта ни Valnuts.bg вие участвате в кампанията и 10% от сумата на поръчката Ви (без ДДС) се заделят за избраният за периода спортист! 

10% от стойността на вашата покупка (без ДДС)  ще бъде дарена на посоченият спортист за конкретният период! 

Кампанията подпомага избран млад спортист или спортен клуб, които се сменят на всеки три месеца. Можете да видите настоящият избран ТУК:

Да, разбира се! Стремим се към пълна прозрачност и искаме да знаете, че вашите дарения имат реален и положителен ефект. Информация относно дарените и разпределението на средствата ще бъде публикувана на всеки 3 месеца в нашите социални канали!  
Последвайте ни, за да следите как помагаме на младите спортисти на България!

Екипът на Валнутс ЕООД намира подходящи кандидати чрез препоръки от наши клиенти, колеги и приятели, или чрез лични молби от спортистите. След това организираме анкета на нашия сайт, която е публична и достъпна за всички. В края на периода, обозначен за провеждане на анкетата, спортистът, събрал най-много гласове, става новият участник в кампанията.

Малките спортни клубове често не получават достатъчно финансова подкрепа от държавата. Вашата подкрепа допринася за тяхното развитие и дава шанс на младите таланти.

Ако желаете да направите допълнително дарение към даден спортист, моля свържете се с нас за повече информация:  contact@valnuts.bg или 0884433682

Кампанията е с продължителност една година,считана за активна от 01.07.2024г.
Спортистите, които получават подкрепа, се сменят на всеки три месеца.