Вашият избор има значение,

с любов към спорта

Желанието ни да подкрепяме и помагаме на  българските спортисти е основополагаща цел още от самото начало на марката! Това е и причината да сме Енергия от ядки
Във Валнутс сме убедени, че спортът е не просто активност, но и  начин на живот. В кампанията ни ”С любов към спорта”, искаме да Ви направим съпричастни и с избора си да допринесете за нещо по-голямо! 
Ние заделяме 10% от всяка покупка, като сумата отива към млади таланти и клубове по ваш избор.
Така не само си набавяте качествена и силна храна, но и ставате двигател на промяната в българския спорт. 

От Всички Нас Зависи Бъдещето на Спорта

Вие купувате ние даряваме

В кампанията ни 'С Любов Към Спорта', вие сте част от нещо голямо с минимални усилия. Процесът е лесен, но въздействието е значително. Само четири стъпки ви разделят от това да помогнете в развитието на младите спортисти. Изберете продукт, завършете поръчката, изберете на кого да подкрепите с вашия глас  и следете как вашата подкрепа променя бъдещето на спорта в България.

1.

Вашият Избор, Нашата Мисия

Избирайки Енергия от ядки, вие не просто правите интелигентен избор за своето здраве. Вие ставате ключов играч в нашата колективна мисия да подкрепим и насърчим младите спортисти в България. 

2.

Стъпка към Промяна

След завършване на поръчката вие имате възможността да изберете измежду четери енергични и борбени спортиста от четири резлични категории!

3.

Изберете това което ви движи!

Гласувайте за спорта който искате да подкрепите, а ние ви гарантираме,че вашият избор има значение! Участниците в кампанията ще се сменят на всеки три месеца!

4.

Подкрепа с Всяка Покупка

След като сте направили своя избор, ние се грижим за останалото. Събираме 10% от стойността на вашата покупка и ги насочваме към избрания от вас спортен клуб. А най-хубавото? Можете да следите как дарението ви помага! За последни новини и актуална информация, следете ни в социалните мрежи!

Вие сте част от всичко това!

Спортни Събития, които Сме Подкрепили

От младежки футболни турнири до плувни маратони, ние сме там, за да дадем нашата подкрепа и да насърчим младите таланти. Разгледайте галерията ни, за да видите как вашият избор на продукти допринася за развитието на спорта в България.

Подкрепете Любимия Си Клуб или Вид Спорт

Вашият Избор Има Значение!

Когато става въпрос за спорт, всеки има своя страст и предпочитания. Ние ви даваме възможността да направите разлика, като подкрепите любимия си клуб или вид спорт. Вашата подкрепа е ключова за развитието на младите таланти и за създаването на по-добро бъдеще за спорта в България.

Волейбол

 Подкрепете развитието на волейбола и откриването на нови таланти.

Мотокрос

Станете част от емоционните моменти на мотокрос пистата и подкрепете младите състезатели.

Футбол

Помогнете на младите футболисти да постигнат своите мечти и да се развиват.

Художествена Гимнастика

Подкрепете грацията и таланта на младите гимнастички.

Колоездене

Бъдете част от уникалните спортни предизвикателства, като 24-часовия маратон на Велоклуб "Крива спица".

Плуване

Подкрепете младите плувци в техния път към успех и участие в международни събития.

Бойни Изкуства

Инвестирайте в развитието на бойните изкуства и откриването на нови звезди.

Тенис

Подкрепете младите тенисисти, които се стремят към високи спортни постижения.

важно!

Средствата от вашите покупки ще бъдат дарявани на малки спортни клубове, които често не получават достатъчно финансова подкрепа от държавата. Целта ни е да подкрепим тяхното развитие и да дадем шанс на младите таланти да се развиват в спорта, който обичат.

Всичко, което трябва да знаете

Често задавани въпроси

Можете да се включите, като изберете продукт от нашата гама и завършите поръчката си. След това, ще имате възможност да изберете спорт или клуб, който искате да подкрепите.

10% от стойността на вашата покупка ще бъде дарена на избрания от вас спортен клуб или вид спорт.

Да, разбира се! Стремим се към пълна прозрачност и искаме да знаете, че вашите дарения имат реален и положителен ефект. Информация относно разпределението на средствата ще бъде публикувана на нашата Фейсбук страница на всеки шест месеца. Така можете да следите как вашата подкрепа помага на младите спортисти и клубове.

Можете да подкрепите различни видове спорт, включително волейбол, мотокрос, футбол, художествена гимнастика, колоездене, плуване, бойни изкуства и тенис.

Малките спортни клубове често не получават достатъчно финансова подкрепа от държавата. Вашата подкрепа допринася за тяхното развитие и дава шанс на младите таланти.

Подкрепете Бъдещето на Спорта

Станете Част от Промяната!

Не пропускайте шанса да направите разлика. Вашият избор от нашите тахани, масла и кремове не само ви предоставя полезни и вкусни алтернативи, но също така помага за развитието на млади спортни таланти в България. Благодарим ви, че сте част от тази благородна кауза